Want je dorst lessen, hoort positief te voelen. 

DRINKGOOD, DA's GOOD voor jou. en ook voor de planeet.

DrinkGood brengt positieve, heerlijk drankjes van topmerken samen in één box. Een box vol verassingen, of één op maat samengesteld door jezelf. Alles gemakkelijk thuis geleverd, want alles is better at home!

Ons team ging de missie aan om de wereld van drankjes gezonder en duurzamer te maken. Samen met onze voedingsexpert, bepalen we de werking van ingrediënten en zijn we zo eerlijk mogelijk zijn over het effect van drankjes. 

Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar merken die de minste, of zelfs een positieve impact hebben op het milieu. Zo zijn onze verpakkingen gerecycleerd en recycleerbaar, en dragen onze merken bij aan initiatieven die het milieu ondersteunen. 

Onze merken

We kiezen onze merken zorgvuldig, zodat jij kan genieten van de heerlijkste positieve drankjes.

1

b-better

Kraanwater drinken is de duurzaamste optie en gezond, maar soms heb je ook gewoon zin in iets anders. Daarom selecteerden we B-Better: functioneel en/of fruitig water in een duurzamere verpakking, laag in calorieën en heerlijk van smaak.

2

lipton

Kruidig, fruitig, én nu met verminderd suikergehalte. Deze klassieker vind je intussen bovendien in een volledig gerecycleerd plastic jasje. Een heerlijk positieve verfrissing is Lipton dus, en daarom selecteerden we deze tijdloze drankjes dan ook.

3

yula

Heerlijke energie uit het regenwoud, daar staat Yula voor. Neem een sipje en waan je in de Amazone. Geniet van je positieve energie boost, want voor elk Yula-drankje dat jij consumeert, plant het bedrijf een extra boom in het Amazonewoud.